Onsdag d. 1. april 2020, Kl. 18:00 til kl. 20:15

Ved dansegudstjenesterne sparer vi  på ordene, og giver kroppen plads til at udtrykke sig.

Med enkle cirkeldanse lukker vi op for betydningen af evangeliet. Vi danser til kendte salmer, klassisk musik og folkemusik.

Praktisk: Vi mødes i menighedshuset ved siden af kirken "Smedens Hus" og lærer de 6 enkle danse. Derefter spiser vi et let måltid sammen, inden vi går over til i kirken og sætter det hele sammen til en gudstjeneste. Maden er gratis.

Medbring bløde sko eller varme sokker til at danse i.

”Dans er meditation i bevægelse, en vandring ind i stilhed, hvor hver bevægelse bliver til en bøn” Bernhard Wosien (1908–1986)

Har du spørgsmål, eller vil du have besked om dansegudstjenesterne så kontakt sognepræst og danseleder Anja W. Reiff på: awr@km.dk / 20 56 72 16

Bus 380R går næsten til døren.

Sognepræst Anja Worsøe Reiff
Smedens hus og Alsønderup kirke, Ravnsbjergvej 6, 3400 Hillerød